Om vognmand Anders Bay

HOS VOGNMAND ANDERS BAY GÅR VI OP I AT INDFRI OG OVERGÅ KUNDENS FORVENTNINGER.

Vi er et kvalitetsbevidst vognmandsfirma, som yder et stykke arbejde udover det sædvanlige. Vi er fleksible og tilbyder professionel udførsel af stort set alle typer opgaver inden for transport- og entreprenørkørsel.

Alt vores løftegrej bliver tjekket og synet 1 gang om året efter gældende regler.

Vi sørger for sikker og tilfredsstillende transport af de varer, du ønsker fragtet. Dermed kan du trygt stole på, at dine varer når intakt frem til både det aftalte tidspunkt og sted.

Vi bestræber os på at holde kundens ønske i fokus, og mange års erfaring gør at vi kan hjælpe med gode råd og vejledning til forskellige opgaver.

 

Erfaren og stabil vognmand:

Anders er født ind i vognmands branchen og dette mærkes i måden han servicerer kunderne på, og i måden han finder den bedste løsning på.

En af grundene til at vores kunder har valgt os igennem mange år, er at vi lægger stor vægt på kvalitet og service fra start til slut. Vi prøver på at være så godt forberedt inden påbegyndelse af opgaven som muligt, ved feks at få talt opgaven igennem med kunden. Vores erfaring siger os, at en god fælles forståelse er med til at sikre det bedste resultat.

 

Over 20 års erfaring.

Vi har over 20 års erfaring indenfor kran/grab kørsel og entreprenørkørsel, og kører på hele Sjælland dagligt.

Vi har et stort udvalg af kraner både med og uden Fly-jiib og grab og udfører derfor også meget varierede opgaver. Se yderligere information under Specialkørsel!

 

Finder du ikke den viden du søgte her på siden, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.